Anette Hauskov Graungaard

Associate Professor, Postdoc, ph.d.

1. Published
  2. Published

Lærer universitetslærere at undervise?

Andersen, John Sahl & Graungaard, Anette Hauskov, 2008, In : Ugeskrift for læger. 170, 44, p. 3576-3577

3. Accepted/In press

Life goes on… Patient perspectives on having a cancer diagnosis and other comorbid diseases: A qualitative study

Arreskov, Anne Beiter, Graungaard, Anette Hauskov, Kristensen, Mads Aage Toft, Søndergaard, J. & Davidsen, Annette Sofie, 2020, (Accepted/In press) In : Chronic Illness.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

4. Published

Priority setting in patients with cancer and comorbidities

Arreskov, Anne Beiter, Davidsen, Annette Sofie, Graungaard, Anette Hauskov & Søndergaard, J., 2016.

Research output: Contribution to conferenceConference abstract for conferenceResearchpeer-review

5. Published

Priority Settings in patients with Chronic Diseases and Cancer: A qualitative project

Arreskov, Anne Beiter, Graungaard, Anette Hauskov, Søndergaard, J. & Davidsen, Annette Sofie, 2016.

6. Published

General practitioners' perspectives on chronic care consultations for patients with a history of cancer: a qualitative interview study

Arreskov, Anne Beiter, Graungaard, Anette Hauskov, Kristensen, Mads Aage Toft, Søndergaard, J. & Davidsen, Annette Sofie, 2019, In : B M C Family Practice. 20, 11 p., 119.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

7. Published

APU-København fylder 10 år: 10 spørgsmål og svar

Graungaard, Anette Hauskov, Munk Petersen, G., Enggaard Kaae, B., Andersen, S. A. & Stauning, J. A., 2015, In : Practicus 2015. 39, 225, p. 46-47 2 p.

8. Published

Smerter hos skolebørn - betyder det noget?

Graungaard, Anette Hauskov, 2013, In : Best Practice. 7, 13, p. 16-18 3 p.

9. Published

Boganmeldelse af: Munk KP. En manual til kvalitativ mikroanalyse

Graungaard, Anette Hauskov, 2012, In : Ugeskrift for Læger. 174, 39, p. 2315 1 p.

Research output: Contribution to journalLiterature reviewCommunication

10. Published

Små forbrydelser