Merete Jørgensen

Jørgensen, Merete, 2005, In : Canadian Journal of Family Practice. 51

2. Published

Den afklarende samtale

Witt, K. & Jørgensen, Merete, 2011, Medicinsk kommunikation. Christensen, K. S., Cold, S., Gribsholt, S. B., Hansen, T., Jørgensen, M. & Pedersen, B. D. (eds.). 1 ed. København: FADL's Forlag, p. 59-70

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

3. Published

Enhancing undergraduate students’ communications skills

Jørgensen, Merete, Witt, K. & Fridorff-Jens, P. K., 1 Sep 2014. 1 p.

Research output: Contribution to conferenceConference abstract for conferenceResearchpeer-review

4. Published

Frit valg på alle hylder

Jørgensen, Merete, Østergaard, M. S., Brodersen, John & Witt, K., 2003, In : Dagbladet Information. 11. juni, p. ?

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

5. Published

Kompendium i Tidlig Patientkontakt (Compendium Spring 2009. Early Patient Encounter)

Graungaard, Anette Hauskov (ed.), Andersen, John Sahl (ed.), Söderström, M. (ed.), Witt, K. (ed.), Bentzen, N. (ed.), Jørgensen, Merete (ed.) & Waldorff, Frans Boch (ed.), 2009, Kompendium i Tidlig Patientkontakt. København: Department of Public Health and Section of General Practice, University of Copenhagen, 200 p.

6. Published

Livet bliver aldrig det samme som før

Jørgensen, Merete & Malterud, Kirsti, 2007, In : Maanedsskrift for Praktisk Laegegerning. 11, p. 1195-2004

7. Published

Living with a Chronic Diagnosis

Jensen, A. S. E., Esmailzadeh, N., Holm, K., Anderson, C. J., Lien, T., Kjer, C. W. & Jørgensen, Merete, 2015, In : International Journal of Nursing & Clinical Practices. 2, p. 156-160 5 p.

8. Published

Lægen Merete taler med patienten Anne

Jørgensen, Merete & Malterud, Kirsti, 2004, In : Maanedsskrift for Praktisk Laegegerning. 82, februar, årgang 82., p. 171-177 6 p.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

9. Published

Making Sense of Chronic Disease

Jørgensen, Merete, 2006, Wonca 2006 Abstract book. Firenze, p. 24

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingPreface/postscriptResearch

10. Published

Making sense of chronic disease

Jørgensen, Merete & Malterud, Kirsti, Oct 2015, World book of Family Medicine: European Edition 2015. p. 273-274 2 p.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearchpeer-review

Previous 1 2 Next

ID: 11978