Research output: Book/ReportDoctoral thesisResearch

Standard

Situationel sygdom. Fragmenter til en social sygdomsteori baseret på en undersøgelse af ryglidelser. / Gannik, D.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 1997.

Research output: Book/ReportDoctoral thesisResearch

Harvard

Gannik, D 1997, Situationel sygdom. Fragmenter til en social sygdomsteori baseret på en undersøgelse af ryglidelser. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

APA

Gannik, D. (1997). Situationel sygdom. Fragmenter til en social sygdomsteori baseret på en undersøgelse af ryglidelser. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Vancouver

Gannik D. Situationel sygdom. Fragmenter til en social sygdomsteori baseret på en undersøgelse af ryglidelser. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 1997.

Author

Gannik, D. / Situationel sygdom. Fragmenter til en social sygdomsteori baseret på en undersøgelse af ryglidelser. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 1997.

Bibtex

@phdthesis{91eb324074be11dbbee902004c4f4f50,
title = "Situationel sygdom. Fragmenter til en social sygdomsteori baseret p{\aa} en unders{\o}gelse af ryglidelser",
author = "D. Gannik",