Research output: Book/ReportBookResearch

Standard

Sundhed på vippen. En undersøgelse af de store skolebørns sundhed, trivsel og velfærd. / Jørgensen, Per Schultz (Editor); Holstein, Bjørn Evald (Editor); Due, Pernille (Editor).

København : Hans Reitzels Forlag, 2001. 225 p.

Research output: Book/ReportBookResearch

Harvard

Jørgensen, PS, Holstein, BE & Due, P (eds) 2001, Sundhed på vippen. En undersøgelse af de store skolebørns sundhed, trivsel og velfærd. Hans Reitzels Forlag, København.

APA

Jørgensen, P. S., Holstein, B. E., & Due, P. (Eds.) (2001). Sundhed på vippen. En undersøgelse af de store skolebørns sundhed, trivsel og velfærd. København: Hans Reitzels Forlag.

Vancouver

Jørgensen PS, (ed.), Holstein BE, (ed.), Due P, (ed.). Sundhed på vippen. En undersøgelse af de store skolebørns sundhed, trivsel og velfærd. København: Hans Reitzels Forlag, 2001. 225 p.

Author

Jørgensen, Per Schultz (Editor) ; Holstein, Bjørn Evald (Editor) ; Due, Pernille (Editor). / Sundhed på vippen. En undersøgelse af de store skolebørns sundhed, trivsel og velfærd. København : Hans Reitzels Forlag, 2001. 225 p.

Bibtex

@book{c98fb47074c111dbbee902004c4f4f50,
title = "Sundhed p{\aa} vippen. En unders{\o}gelse af de store skoleb{\o}rns sundhed, trivsel og velf{\ae}rd",
editor = "J{\o}rgensen, {Per Schultz} and Holstein, {Bj{\o}rn Evald} and Pernille Due",