Livet skal leves, mens man har det

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearchpeer-review

Standard

Livet skal leves, mens man har det. / Høstrup, Helle; Jønsson, Alexandra Ryborg.

Hvidbog om multisygdom. Dokumentation af multisygdom i det danske samfund: fra silotænkning til sammenhæng. ed. / Anne Frølich; Frede Olesen; Inge Kristensen. 1. ed. Danmark : Fjerritslev Tryk A/S, 2017. p. 21-25.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearchpeer-review

Harvard

Høstrup, H & Jønsson, AR 2017, Livet skal leves, mens man har det. in A Frølich, F Olesen & I Kristensen (eds), Hvidbog om multisygdom. Dokumentation af multisygdom i det danske samfund: fra silotænkning til sammenhæng. 1. edn, Fjerritslev Tryk A/S, Danmark, pp. 21-25.

APA

Høstrup, H., & Jønsson, A. R. (2017). Livet skal leves, mens man har det. In A. Frølich, F. Olesen, & I. Kristensen (Eds.), Hvidbog om multisygdom. Dokumentation af multisygdom i det danske samfund: fra silotænkning til sammenhæng (1. ed., pp. 21-25). Fjerritslev Tryk A/S.

Vancouver

Høstrup H, Jønsson AR. Livet skal leves, mens man har det. In Frølich A, Olesen F, Kristensen I, editors, Hvidbog om multisygdom. Dokumentation af multisygdom i det danske samfund: fra silotænkning til sammenhæng. 1. ed. Danmark: Fjerritslev Tryk A/S. 2017. p. 21-25

Author

Høstrup, Helle ; Jønsson, Alexandra Ryborg. / Livet skal leves, mens man har det. Hvidbog om multisygdom. Dokumentation af multisygdom i det danske samfund: fra silotænkning til sammenhæng. editor / Anne Frølich ; Frede Olesen ; Inge Kristensen. 1. ed. Danmark : Fjerritslev Tryk A/S, 2017. pp. 21-25

Bibtex

@inbook{e0e12a1566f143acb1eef026241f5e4b,
title = "Livet skal leves, mens man har det",
abstract = "Livet med multisygdom er kr{\ae}vende i et fragmenteret sundhedsv{\ae}sen, hvor fagligheden fylder. Forl{\o}bene for multisyge har vanskeligt ved at lykkes, og det er ofte enkeltpersoner eller tilf{\ae}ldigheder, der har betydning for, om forl{\o}bet g{\aa}r godt. Der peges p{\aa}, at inddragelse er en n{\o}gle til bedre forl{\o}b. Et mere koordineret generalistorienteret fokus p{\aa} behandling, pleje og rehabilitering af multisyge mennesker vil kunne danne udgangspunkt for bedre forl{\o}b, sammen med tiltag som for eksempel regelm{\ae}ssig og systematisk gennemgang af medicin.",
author = "Helle H{\o}strup and J{\o}nsson, {Alexandra Ryborg}",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92841-52-0",
pages = "21--25",
editor = "{ Fr{\o}lich}, Anne and Frede Olesen and Inge Kristensen",
booktitle = "Hvidbog om multisygdom. Dokumentation af multisygdom i det danske samfund",
publisher = "Fjerritslev Tryk A/S",
edition = "1.",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Livet skal leves, mens man har det

AU - Høstrup, Helle

AU - Jønsson, Alexandra Ryborg

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Livet med multisygdom er krævende i et fragmenteret sundhedsvæsen, hvor fagligheden fylder. Forløbene for multisyge har vanskeligt ved at lykkes, og det er ofte enkeltpersoner eller tilfældigheder, der har betydning for, om forløbet går godt. Der peges på, at inddragelse er en nøgle til bedre forløb. Et mere koordineret generalistorienteret fokus på behandling, pleje og rehabilitering af multisyge mennesker vil kunne danne udgangspunkt for bedre forløb, sammen med tiltag som for eksempel regelmæssig og systematisk gennemgang af medicin.

AB - Livet med multisygdom er krævende i et fragmenteret sundhedsvæsen, hvor fagligheden fylder. Forløbene for multisyge har vanskeligt ved at lykkes, og det er ofte enkeltpersoner eller tilfældigheder, der har betydning for, om forløbet går godt. Der peges på, at inddragelse er en nøgle til bedre forløb. Et mere koordineret generalistorienteret fokus på behandling, pleje og rehabilitering af multisyge mennesker vil kunne danne udgangspunkt for bedre forløb, sammen med tiltag som for eksempel regelmæssig og systematisk gennemgang af medicin.

UR - http://multisygdom.dk/wp-content/uploads/2017/03/Hvidbog-til-net_2_rettet1.pdf

M3 - Bidrag til rapport

SN - 978-87-92841-52-0

SP - 21

EP - 25

BT - Hvidbog om multisygdom. Dokumentation af multisygdom i det danske samfund

A2 - Frølich, Anne

A2 - Olesen, Frede

A2 - Kristensen, Inge

PB - Fjerritslev Tryk A/S

CY - Danmark

ER -

ID: 196006157